Cum alegi corpurile de iluminat pentru living?

Cum alegi corpurile de iluminat pentru living?

23.01.2019 11:52

Iluminatul interior are o importanță mare pentru orice casa, fiind atât un element estetic dar mai ales un element funcțional. Lumina ambientală face diferența în living, trebuie să reușești să combini luminile de ambient cu cele decorative și de lucru. Sufrageria este locul unde te relaxezi, citești, petreci timp cu familia și prietenii, sau poate chiar lucrezi ocazional.

Pentru living poți alege mai multe corpuri de iluminat, în principal în fiecare living avem un candelabru, dacă spațiul este suficient de înalt sau aerisit recomand alegerea unui pendular asortat cu stilul camerei, iar dacă livingul este mic, aplicele sunt soluția.

Dacă livingul este împărțit în două zone, dinning și spatiul de relaxare, va trebui sa alegi un pendular pentru fiecare dintre acestea. Pentru zona de dinning, pendularul trebuie să fie poziționat deasupra mesei, iar pentru zona de relaxare, pozitionăm pendularul deasura masuței de cafea.

Dacă spațiul este mai mic, optează pentru pendular simplu, dar de efect, iar dacă spațiul îti permite, poți opta pentru pendular cu mai mult brațe.

Lămpile de birou completează perfect iluminatul ambiental în living, desigur doar dacă ai un birou in living.  Daca ai impresia ca biroul tău este prea încărcat pentru o veioză, pot fi folosite și cateva spoturi în jurul acestul spațiu.

În sufragerie poți folosi corpuri de iluminat decorativ pentru a scoate în evidență anumite obiecte: tablouri, plante, obiecte de decor speciale. 

Corpurile de iluminat de tipul aplice de perete pot aduce un plus de efect.

Ți-au plăcut produsele noastre din imaginile de mai sus? Aruncă un ochi la toată gama de corpuri de iluminat interior.

Distribuie:
Postat în Johnlight De:
Ionut Johnlight