Corpuri de iluminat interior

Corpuri de iluminat interior

Cand vine vorba de corpuri de iluminat, produsele sunt foarte variate. Fie cauti lustre led, pendule, spoturi sau aplici trebuie sa se potriveasca cu stilul decorului ales.


Inainte sa alegi un corp de iluminat gandestete care este utilitatea incaperii pentru a face alegerea potrivita. Pentru o eficienta mai sporita al energiei, recomandam corpuri de iluminat care au LED integrat.


Corpuri Iluminat - O solutie de iluminat pentru acasa


O solutie de iluminat corecta al unui spatiu are efecte de marire al incaperii sau mai mult de atat, creaza ambianta dorita. Iluminatul face parte din stilul amenajarii, asadar, modul in care alegi sa-ti luminezi locuinta va transmite starea de spirit fiecarei persone din casa.


Vrei sa ai o casa eficienta? Alege tehnologia LED pentru corpuri de iluminat si vei avea un consum mai mic de energie electrica cu pana la 90% si o durata de viata mai lunga al becurilor.


Alege un Candelabre pentru dormitor sau living


Daca cauti un design modern si minimalist, ai ajuns in locul potrivit. Vei gasi acest stil atat la candelabre, pendule sau spoturi cat si la alte categorii de produse din site.


Din punct de vedere al tipului de montaj, aceste corpuri iluminat se impart in: pendule, spoturi aplicate sau spoturi incastrate, plafoniere si lampi de masa.


Corpuri iluminat LED cu protectie IP


Pentru spatiile unde umiditatea este ridicata, baie sau exterior, sunt necesare corpuri de iluminat cu grad de protectie IP, pentru a va asigura ca produsul ales are protectie cititi descrierea produsului.


In momentul in care alege un corp de iluminat trebuie sa tii cont de destinatia incaperii, dimensiunea acesteia si pozitionarea mobilierul. Daca ai nevoie de sfaturile un specialist, contactati-ne pentru a va oferi sprijinul nostru.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine