Despre noi

Compania John Light a fost infintata in 2013. Comercializam corpuri de iluminat Led de cea mai buna calitate, pe care le distribuim in toata tara prin magazinul online www.johnlight.ro. Gama de produse cuprinde peste 800 de produse pentru iluminat interior si exterior, toate produsele sunt dedicate nevoilor clientilor, avand o calitate ridicata a luminii datorita utilizarii tehnologiei LED.

Ne recomanda pasiunea, implicarea in procesul de consultanta, proptitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor, si  produsele de calitate. Datorita acestor factori oferim o garantie de  5 ani la toate produsele noastre.

Ne procupa dorintele si nevoile clientilor, asadar am realizat soluţii la cheie, prin consultanta am ajutat clientii sa creeze cel mai eficient mod de iluminat indiferent de domeniu.

Creând soluţii la cheie, cu specific de iluminare precum: flux luminos dirijat, protecţia ochilor şi iluminare uniformă de înaltă calitate, mediu cu risc chimic. Am creat solutii de iluminat in mai multe domenii, cum ar fi: industria tipografică, hale industriale, depozite de logistica, parcari, drumuri de acces, soluţii de iluminare specifică pentru terenuri de agrement (minifotbal pe suprafeţe sintetice, patinoare, etc.).

In acest contex va putem oferii o gama larga de solutii de iluminat şi servicii în domeniul energetic, folosind tehnologie de ultima generatie de calitate superioara si analize, studii de fezabilitate in domeniul energetic complex industrial si/sau cladiri civile.